Peter Vandermeersch, De Zonnekeuken
Vegetarische burgers
Een vegetarische burger is meestal één van de eerste voedingsmiddelen waar we op uit komen bij de overschakeling naar een meer vegetarisch voedingspatroon. We bekijken een aantal aandachtspunten die belangrijk zijn om je burgers smakelijk, kleurrijk, aantrekkelijk, afwisselend
alsook voldoende vast te maken. Je leert burgers maken op basis van granen, seizoensgroenten en vegetarische eiwitten. Ook diverse bindmiddelen komen aan bod. Het maken van burgers is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld tal van overschotjes in te verwerken. We sluiten de les af met het proeven van onze zelfgemaakte seizoenburgers.
Datum: dinsdag 18 maart van 19u tot 22u
Begeleiding: Peter Vandermeersch (kookschool De Zonnekeuken)
i.s.m. Avansa
Locatie: Het Applauws
Meenemen: schort, handdoek, bewaardoosjes
Inschrijven: €40 (ingrediënten inbegrepen)
Locatie
leskeuken Applauws Lauwe
Datum
Je hebt misschien ook interesse in
Vegetarisch koken in het lenteseizoen met verse en wilde kruiden
Vegetarisch koken in het lenteseizoen met verse en wilde kruiden
Vier lentefrisse gerechten uit de Italiaanse keuken Het Applauws