Peter Vandermeersch, De Zonnekeuken

Vegetarische burgers

Een vegetarische burger is meestal één van de eerste voedingsmiddelen waar we op uit komen bij de overschakeling naar een meer vegetarisch voedingspatroon. We bekijken een aantal aandachtspunten die belangrijk zijn om je burgers smakelijk, kleurrijk, aantrekkelijk, afwisselend

alsook voldoende vast te maken. Je leert burgers maken op basis van granen, seizoensgroenten en vegetarische eiwitten. Ook diverse bindmiddelen komen aan bod. Het maken van burgers is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld tal van overschotjes in te verwerken. We sluiten de les af met het proeven van onze zelfgemaakte seizoenburgers.

Datum: dinsdag 18 maart van 19u tot 22u

Begeleiding: Peter Vandermeersch (kookschool De Zonnekeuken)

i.s.m. Avansa

Locatie: Het Applauws

Meenemen: schort, handdoek, bewaardoosjes

Inschrijven: €40 (ingrediënten inbegrepen)

Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

18.03.2025 19:00-22:00 u
    veggie-burger-23122024144936.jpg

Je hebt misschien ook interesse in

vegetarisch-koken-23122024145145.jpg

Vegetarisch koken in het lenteseizoen met verse en wilde kruiden

Vegetarisch koken in het lenteseizoen met verse en wilde kruiden

21.05.2025
19:00-22:00 u
Info
italiaans-laurent-23122024145508.jpg

Vier lentefrisse gerechten uit de Italiaanse keuken Het Applauws

Vier lentefrisse gerechten uit de Italiaanse keuken Het Applauws

18.03.2025 19:00-22:30 u
27.03.2025 19:00-22:30 u
Info